Fortsätt till huvudinnehåll

Hjärtats Väg

Hjärtats Väg
Är din väg
Bara din
Följ din innersta längtan
Våga vara
Den du är

DickScott2012

Tack alla läsare!! Ni inspirerar mig att fortsätta skriva!!!
Min nya bok Hjärtats Väg är nu klar!!
Beställ Hjärtats Väg av Dick Scott Här>>

Kommentarer

 1. Vakkert! Har sittet og lest på bloggen din og du skriver så mye bra. takk at du deler - Gud velsigne deg. :)

  SvaraRadera
 2. Thank´s dear for your comment i appreciate it! God Bless You;-)
  Ps. Your blogg Hjertespor is wonderful!

  SvaraRadera
 3. This comment has been removed by the author.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En himmelsk längtan

Här kommer en ny dikt till er alla som läser mina dikter; jag uppskattar det verkligen det är er jag skriver för! En himmelsk längtan~~ Får dagen att färgas~~ Av det ljus~~ Som består~~ I evig tid~~ DickScott2017

Stjärnbeströdda ängar i evigt ljus

Stjärnbeströdda Ängar i Evigt Ljus heter min nya bok som kom nu i dagarna    Känns så roligt och spännande  Den kommer även som E-bok. Så här lyder baksidestexten :Stjärnbeströdda ängar i evigt ljus är Dick Scotts fjärde lyrikbok. Den förstärker grundtonen av existentialism och längtan efter att ta språnget mot det okända. Hans poesi är visionär och ljus, orden leder tankarna till vikten av att välja kärlek i tanke ord och handling. Det är lyrik som stundtals traskar in på aforismens och naturens marker. Vill tipsa om att ni kan provläsa ett par sidor på den här länken:Klicka här och få smakprov från Stjärnbeströdda Ängar i Evigt Ljus.

Skymningsljus

Skymningsljus
“Du skyndar mot avgrunden Har du inte lärt dig flyga faller du Har du inte lärt dig falla flyger du Ta av mot nya horisonter I ett liv utan gränser”Bland annat så står det i den här boken, som innehåller 100 dikter av Dick Scott, multikonstären från Åsele. Det är lyrik som stundtals traskar in på aforismens marker, men gränser inom kulturens värld existerar inte för Dick Scott, musiker, sångare och skald.”Det enda att frukta är fruktan Det enda att hata är hat”